Связанные научные тематики:
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 
тег
 




 Найдено научных статей и публикаций: 5, для научной тематики: Stability


1.

The influence of pulsed linear electromagnetic actuator magnetization history on precision and impact energy stability (публикация автора на scipeople)     

Yegorov A.A. - IEEE Transactions on Magnetics , 2016
The influence of pulsed magnetization history in pulsed electromagnetic actuator on system output mechanical parameters has been discussed. Hysteresis behavior of pulsed linear electromagnetic actuators considerably degrades the precision and stability of impact energy system's performance. In this ...
2.

Определение границ устойчивости процесса автобалансировки ротора шарами путем численного решения уравнений движения (публикация автора на scipeople)     

Горбенко А.Н., Радченко О.П. - Механика и машиностроение, 2000, №1 – с. 123-127 , 2000
Исследуется нижняя частотная граница устойчивости автобалансировки однодискового ротора с помощью автобалансира шарикового типа. Рассматриваются причины отсутствия эффекта автобалансировки в некотором диапазоне частот, лежащем сразу за собственной частотой ротора. Дан анализ влияния различных фактор...
3.

On the Fourth International Conference “Water Ecosystems and Organisms-4” (публикация автора на scipeople)     

Ostroumov S. A. - Russian Journal of Marine Biology , 2003
Ostroumov S. A. On the Fourth International Conference “Water Ecosystems and Organisms-4” [CHRONICLE]. - Russian Journal of Marine Biology, 2003, Vol. 29, No. 4, p. 262–263. [ISSN Print: 1063-0740; ISSN Online: 1608-3377]. http://www.springerlink.com/content/hk05665552528360/ © 2003 Nauka /Inter...
4.

Effect of preservatives for food grade C-PC from Spirulina platensis (публикация автора на scipeople)   

Sanjiv K. Mishra, Anupama Shrivastav & S. Mishra*. - Process Biochemistry , 2008
The effect of selected edible preservatives, citric acid, sucrose and calcium chloride on the stability of C-phycocyanin (C-PC) at 0  5 8C and 35  5 8C was studied in aqueous solution. While screening the edible preservatives for a protein like C-phycocyanin, the denaturation of C-PC with urea a...
5.

Electromechanical conversion of the pulsed linear electromagnetic engine caused by the influence of magnetic hysteresis (публикация автора на scipeople)   

Yegorov A.A., Ugarov G.G., Vyryhanov D.A. - Изв. вузов «Электромеханика» , 2007
This paper sets forth the results of an theoretical and experimental study into the electromechanical conversion of the pulsed linear electromagnetic engine caused by the influence of magnetic hysteresis. The offered technique allows to provide stability of the impact energy and high efficiency of e...